miercuri, 27 mai 2009

mona








Denny & Criss - hairstyle & make-up










fotografii realizate de RED photography

miri








Cum sa te machiezi in functie de forma fetei


sursa:http://www.divahair.ro/make-up/cum_sa_te_machiezi_in_functie_de_forma_fetei

Nimeni nu este perfect, dar daca luam in considerare trasaturile care ne diferentiaza, daca stim cum sa ascundem defectele si sa evidentiam calitatile, atunci cu siguranta putem aspira la perfectiune. Primul pas este machiajul in functie de forma fetei, machiajul fiind cel mai eficient ajutor in a ascunde defecte si a evidentia calitati. Trebuie doar sa stim cum.


FORMA OVALA
Forma ovala a fetei este considerate a fi forma ideala. Nu ai nevoie de machiaj corector sau vreo coafura speciala. Naturaletea este cea care surprinde cel mai bine frumusetea unei astfel de trasaturi. Astfel, sprancenele trebuie sa formeze un arc natural. Buza de jos trebuie evidentiata, folosind un creion de buze numai pe linia ei. Blush-ul trebuie aplicat in forma literei C, catre coltul exterior al ochilor trebuie sa fie putin mai difuz.
FORMA DE ROMB
Avand fruntea si barbia inguste, dar oasele pometilor foarte late, trebuie sa reduci linia lata a obrajilor. Aplica o nuanta mai inchisa de fond de ten pe linia exterioara a pometilor, inaintand spre coltul exterior al ochilor. O nuanta de fond de ten mai deschisa poate fi aplicata pe barbie si frunte, pentru a construi iluzia de latime. Sprancenele trebuie sa fie putin mai departate si sa deseneze un arc natural. Buzele nu trebuie evidentiate, deoarece pot evidentia in acelasi timp si latimea obrajilor.
FORMA DE INIMA
Cu o frunte lata si o barbie ingusta, trebuie sa maresti latimea barbiei cu un fond de ten in nuanta mai deschisa ca cea a tenului si sa micsorezi latimea fruntii cu un fond de ten in nuanta mai inchisa. Sprancenele trebuie sa aiba o linie cat mai dreapta, urmarind in acelasi timp linia naturala a arcadei. Distanta dintre sprancene trebuie sa fie cat lungime unui ochi. Un fard de ochi alb poate fi aplicat in mijlocul fruntii si pe marginile obrajilor pentru iluzia de latime.
FORMA ROTUNDA
O astfel de forma este definita de o latime a fetei aproape egala cu lungimea. Pentru a te apropia de o forma ovala, trebuie sa maresti lungimea fetei. O frunte ingusta este cea mai eficienta cale spre forma ovala, in acest caz. Foloseste un fond de ten intr-o nuanta mai inchisa la marginea fruntii pentru a o ingusta. Pentru a ingusta barbia, poti aplica acelasi fond de ten pe linia maxilarului si sub obraji. Poti ingusta linia pometilor daca aplici blush si spre linia tamplelor. Rujul nu trebuie sa depaseasca linia naturala a buzelor, iar sprancenele trebuie pensate maturat si trebuie sa para putin mai lungi, cu ajutorul unui creion de sprancene.
FORMA PATRATA
Asemanatoare cu forma rotunda, cea patrata prezinta linii mult mai drepte, pastrand linia lungimii egala cu cea a latimii. O nuanta de fond de ten mai inchisa decat cea a tenului poate fi aplicata pe tample si pe linia maxilarului pentru a imblanzi liniile drepte ale fetei. Putin blush sau ruj pe obraji, care sa urce usor spre marginea pometilor, poate accentua lungimea fetei. Sprancenele trebuie sa deseneze forme cat mai rotunde, in acelasi scop de imblanzire a liniilor. Buzele trebuie evidentiate pentru a atrage atentia de la forma patrata a fetei.
FORMA DE PARA
Fiind caracterizata de o frunte ingusta si de o linie a maxilarului si a barbiei late, trebuie sa construiesti iluzia lungimii si sa adaugi latime fruntii. Sprancenele trebuie pensate intr-un arc inalt, spre exterior. Un fond de ten in nuanta mai inchisa decat tenul trebuie aplicat pe marginile fetei pentru a minimiza linia lata a maxilarului.

Cum obtii o privire mai luminoasa indiferent de culoarea ochilor?

Cea mai simpla metoda de a-ti pune in valoare ochii, are la baza o zicala de cand lumea... "contrastele se atrag".

Da, pentru a obtine efectul de pentru ochi mariti, pentru o privire mai luminoasa si pentru a evidentia forma si mai ales culoarea ochilor tai - verzi, albastri, negri sau caprui, tot ce iti trebuie este un dermatograf intr-o nuanta contrastanta cu cea a irisului tau si un fard de pleoape bine ales.

Ai ochii negri?

O privire adancita si o luminozitate instantanee este obtinuta cu ajutorul unui dermatograf / fard de pleoape in orice nuanta de verde, care reuseste sa scoata lumineze intunecatul negru.

 Ai ochii albastri?

Pentru cele a caror privire este deja albastra, procedeul si alegerea cromatica sunt fix invers fata de cele folosite de persoanele cu ochi negri. Pentru a lumina privirea si mai mult si pentru a contrasta culoarea deschisa a ochilor, trebuie aplicat fie un dermatograf, fie un fard de pleoape in cele mai variate nuante de maro - pamantiu, ciocolatiu etc.


Ai ochii verzi?

De la cele mai inchise nuante (vinetii) la cele mai deschise (ametist), aliatul numarul unu al ochilor verzi este movul, culoarea capabila sa ofere purtatoarei o privire stralucitoare.


 Ai ochii caprui?

Atunci trebuie sa apelezi la albastru. Cea mai indicata optiune? Nuanta inensa a safirului, care iti va deschide foarte mult culoarea bruna a irisului, oferindu-i usoare tonuri de portocaliu, totodata luminand intreaga privire.


Pasul unu - Luand in calcul recomandarile de mai sus, alege dermatograful potrivit ochilor tai si traseaza o linie pe partea exterioara a pleoapei superioare (cat mai pe margine, respectand limitele naturale ale ochilui). De pleoapa inferioara nu te atinge, daca vrei sa mai alternezi si sa renunti la clasicul contur intreg al ochiului, abordand o variant moderna.

Pasul doi - Pentru a scoate si mai mult in evident culoarea dermatografului si implicit culoarea ochilor tai, nu iti incarca pleoapa superioara cu un fard greoi din punct de vedere cromatic. Folosete nuante "nude" menite sa defineasca ochiul intr-un mod subtil, printr-un joc al umbrelor.

Top 10 sfaturi in makeup

10 trucuri pe care trebuie sa le stie fiecare dintre noi ...

1. Machiajul nu se aplica decat pe fata perfect curatata. Altfel, risti sa te alegi cu pori incarcati (si de aici o serie de alte probleme: cosuri, puncte negre etc.) si cu un machiaj nu tocmai potrivit.
2. Ordinea in machiaj. Mai intai se aplica fondul de ten. Atunci cand te machiezi dimineata, aplica mai intai crema hidratanta, asteapta cateva minute sa se absoarba in piele si abia apoi aplica fondul de ten. Fondul de ten se aplica cel mai usor cu degetele. Chiar daca exista diversi buretei speciali in comert, in realitate, uleiurile secretate de pielea degetelor asigura o aplicare uniforma si mai buna a acestuia. Machiajul incepe intotdeauna de sus in jos, dintr-un motiv practic: nu risti sa il intinzi. Deci incepi cu sprancenele, continui cu ochii, obrajii si la sfarsit aplici ruj sau luciu pe buze.
3. Arunca produsele expirate. Mascara expira dupa 3 luni de la deschidere, iar fardul de pleoape poate rezista si cativa ani. Verifica intotdeauna termenul de valabilitate si daca produsele de machiaj isi schimba textura sau mirosul este mai bine sa scapi de ele. Nu este tocmai indicat sa folosesti produse contaminate.
4. Schimba-ti stilul de machiaj ocazional. Avem adeseori tendinta de a folosi acelasi tip de machiaj, asa ca din cand in cand incearca si o chimbare. S-ar putea sa gasesti alt stil si alte culori care sa te puna mai bine in evidenta.
5. Atunci cand testezi fondul de ten, nu il incerca pe incheietura mainii, ci incearca-l direct pe ten. Nuantele pielii difera de la zona la zona, asa ca iti poti da mai usor seama ce fond de ten ti se potriveste aplicandu-l direct pe o regiune a fetei.
6. Nuanta de ruj care ti se potriveste cel mai bine este nuanta cea mai apropiata de culoarea naturala a buzelor tale.
7. Atrage atentia asupra acelor zone ale fetei de care esti mandra, ca si in cazul hainelor. Daca iti plac ochii, accentueaza-i, daca iti plac buzele tale pune-le in evidenta. Acea parte a fetei tale care iti place cel mai mult trebuie sa le eclipseze prin machiaj pe celelalte. Bineinteles, trebuie pastrate niste limite...
8. Foloseste pudra. Daca vrei ca machiajul sa reziste mai mult si daca vrei ca look-ul sa fie desavarsit, atunci opteaza pentru o pudra catifelata. Cele mai indicate sunt pudrele cu tenta de galben si nu cele translucide sau rozalii.
9. Foloseste produse de calitate. Este vorba despre tenul tau, asa ca alege produse care sa nu il puna in pericol.
10. Iubeste-te! Increderea in sine nu poate fi cumparata... Iti poti schimba radical infatisarea, dar atitudinea ramane intotdeauna cea mai importanta. Invata sa te iubesti pe tine insati si aratati-o in fiecare zi!

luni, 25 mai 2009

CONTACT

CONTACT:

Cristina Rosu
- hair stylist -
- make-up artist -


e-mail: christin_ela@yahoo.com
tel: 0729 222 521

Andreea








Ana







  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP