luni, 25 mai 2009

PREGATIREA PT MACHIAJUL DE NUNTA

Pregatirea tenului pentru machiajul de nunta trebuie facuta cu mult inaintea evenimentului mult asteptat. In primul rand, in lunile dinaintea nuntii, ai mare grija cum te bronzezi! Iti recomandam sa folosesti o crema de soare cu grad de protectie cat mai mare sau emulsii, uleiuri si lotiuni protectoare. Foloseste gama de produse destinate tenului tau pentru a beneficia de un bronz uniform si intens.

Apoi, cu 1-2 luni inaintea nuntii, dar cel tarziu cu 2 saptamani inainte de nunta, te poti ocupa de pregatirea intensiva a tenului. Poti pune accentul pe gomaje (de exemplu tarata inmuiata in apa), masti hidradante pentru tenul uscat, masti de exfoliere, masti tonice pentru tenul gras, indepartarea punctelor negre, tratamente pentru cosuri sau tratamente pentru roseata. Daca suspectezi aparitia unor iritatii sau chiar a unor cosuri, foloseste una din cele mai bune tratamente anti-acneice cu aplicare pe timpul noptii, pentru a evita accidentele nedorite.

Nu uita ca inainte de nunta nu este momentul sa faci economii la tratamentele si cremele pe care le cumperi. Nu folosi inainte de nunta niciun tratament nou care ar putea sa aiba reactii adverse. Daca nu ai incercat pana acum un anume tip de tratament facial, un anumit tip de masca, o epilare a parului de prisos sau oxigenarea nu este cazul sa incerci toate acestea cu doar 1-2 saptamani inainte de marele eveniment.

Singurul tratament pe care il poti face in seara dinainte sau chiar in dimineata nuntii, este cel pentru estomparea efectelor neplacute cauzate de plans, oboseala sau lipsa somnului. In acest caz este indicat sa iti acoperi ochii cu niste comprese cu ceai de musetel sau comprese umede tinute un pic la frigider.

0 comentarii:

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP