luni, 27 iulie 2009

Probabil te-ai intrebat cum apar cearcanele si ce ar trebui sa faci ca sa dispara si tocmai de aceea ne-am gandit ca ar fi indicat sa vorbim putin descpre cauzele aparitiei cearcanelor si solutiile optime pentru a contracara efectul lor.

Cauzele aparitiei cearcanelor:

-Se stie ca fumatul are un efect de imbatranire rapida a pielii deci creste si probabilitatea de aparitie a cearcanelor.
-Daca se trece brusc la un nou tip de alimentatie sau la o cura de slabire care poate da peste cap tot metabolismul cearcanele apar cu siguranta.
-Oboseala si perioadele agitate din viata noastra ,coroborate cu o alimentatie nesanatoasa duc cu siguranta la aparitia cearcanelor,pentru ca o alimentatie nesanatoasa duce la schimbarea culorii pielii care devine mai palida si astfel fiecare vas de sange este mult mai evident.
-Din dorinta de a avea o piele cafenie se intampla de multe ori sa se exagereze cu perioadele de expunere la soare/solar.Acest lucru duce la o deshidratare a pielii ,iar pielea de sub ochi fiind foarte subtire capata rapid nuanta cafenie a bronzului.
-Daca pentru situatiile prezentate mai sus se gasesc solutii salvatoare in cazul in care cearcanele sunt ereditare nu exista remediu



Solutii:
Principalele remedii impotriva cearcanelor:
-Cartoful:se taie felii subtiri si se aplica pe ochi zilnic timp de 10-15 minute.
-Cresterea cantitatii de apa pe care o consumi zilnic duce la o hidratare mai buna a pielii tale
-Compresele reci cu ceai de musetel calmeaza iritatiile si inflamatiile pielii

-Daca optezi pentru un tratament cosmetic ,trebuie sa ai mare grija ce procedura alegi deoarece pielea din jurul ochilor este foarte sensibila si nu trebuie iritata sub nici o forma.


0 comentarii:

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP